Malte & Anette

"Vi er ret imponerede over, at man i et så ungt firma har så mange dygtige håndværkere med
så meget erfaring. Det har givet en enorm tryghed."

Nyt hus på 178 dage


Det kræver ikke en udvidet realeksamen at regne ud, at der ikke er vanvittig mange dage mellem den 27.marts og den 19.september. I samme år vel at mærke. 178 dage for at være helt nøjagtig. Det var i det tidsrum, at familien Nørskov gik fra at holde det første møde om en tilbygning til deres eksisterende hus til at være flyttet ind i et spritnyt hus på Møgelvang i den vestlige del af Viborg.

Tilsæt selv byggetilladelse, arkitekttegninger og salg af det gamle hus.


"Man går aldrig igennem et husbyggeri uden bump på vejen. Det har der også været her, men det er blevet løst hen ad vejen. Vestergaard Konstruktion holder, hvad de lover og har en grundlæggende forståelse for ens krav, ønsker - og også frustrationer, når den slags opstår", siger Malte, som selv er ret imponeret over den måde, som tingene er faldet i hak på: "Vi er ret imponerede over, at man i et så ungt firma har så mange dygtige håndværkere med så meget erfaring. Det har givet en enorm tryghed for os som kunder."

Kontakt os


Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og komme videre med dit drømmehus.