Rækkehuse opført afVestergaard Konstruktion

BYGGEFIRMA

Hos byggefirmaet Vestergaard Konstruktion har vi stor erfaring med projektbyggeri af flere forskellige arter. Alt fra moderne rækkehuse, dobbelthuse, hele boligområder til opførslen af unikke og moderne sommerhuse.

Se vores case med Egeskoven hvor der opføres 52 moderne boligenheder i form af dobbelthuse.

Når vi varetager dit byggeprojekt, tager vi altid udgangspunkt i dine behov og ønsker. Vi har en professionel og løsningsorienteret tilgang til at styre og lede byggeriet. Høj kvalitet og tryghed i byggeprocessen er essentielt, og vi sammensætter derfor altid et projektteam, som passer til netop dit byggeri. Vi har en god kapacitet, både når det gælder byggeledelse, bygningskonstruktør samt samarbejdspartner der bistår i byggeprocessen. Det giver fleksibilitet i hele byggeprojektet.

Hos Vestergaard Konstruktion bliver du altid mødt af et hold af erfarne specialister, der alle brænder for udvikling og opførelse af projektbyggerier og rækkehuse. Vores projektleder og håndværkere er faglige dygtige, effektive og så er de fleksible. Hos Vestergaard Konstruktion sætter vi en stor ære i at overholde deadlines og udføre dit byggeprojekt til den rigtige pris.

 

VÆLG DET RIGTIGE BYGGEFIRMA

Inden det endelige byggefirma udvælges, som skal stå som hoved- eller totalentreprenør for dit byggeprojekt, er det vigtigt at foretage en grundig research af markedet. Dette er er en stor beslutning, og derfor også vigtig at finde et byggefirma, som du har tillid til.

Vestergaard Konstruktion har hovedsæde nær Viborg, og opfører projektbyggerier og rækkehuse i hele Jylland. Med over 10 års erfaring i byggebranchen, og med mange kompetente medarbejder, har vi knowhow og medarbejder til at løse langt de fleste byggeopgaver, og skulle der mangle det rigtige mandskab, har vi et stort og solidt netværk, vi kan trække på.

Vores kunder er forskellige, og har dermed forskellige behov. Vi prioriterer derfor altid højt at lytte til dine ideer, og igennem god service og rådgivning at sørge for, at du får en god oplevelse i hele byggeprocessen.

Vi mener, at med den rigtige samarbejdspartner – opnås også det bedste resultat.

 

PROJEKTER – VESTERGAARD KONSTRUKTION

Vi er utrolig stolte over det arbejde, vi har udført for både større og mindre virksomheder. Vi har gennem tiden stået i spidsen som totalentreprenør for mange spændende projekter. Vi deler derfor glædeligt vores arbejde med dig, så du kan blive klogere på, hvad vi kan gøre for netop dit byggeprojekt.

Se flere af vores igangværende og afsluttede projekter.