HVAD ER EN ENTREPRENØR?

En entreprenør kan have mange forskellige arbejdsopgaver i forbindelse med et byggeri. Det kan derfor, for mange, være en smule forvirrende hvad ordet entreprenør i virkeligheden betyder.

En entreprenør er en person eller et firma, som beskæftiger sig med flere forskellige arbejdsopgaver indenfor byggeri. En entreprenør kan stå for et helt byggeprojekt eller kun enkelte dele af et byggeprojekt. Dette kaldes for entreprise. Her laves en aftale mellem en entreprenør og en bygherre om opførsel af et byggeri, eller et anlæg, til en ofte aftalt pris. Entreprenører er mest kendt fra bygge-og anlægsvirksomheder.

 

ENTREPRENØRENS ARBEJDSOPGAVER

Entreprenøren er som nævnt oftest kendt fra bygge-og anlægsvirksomheder, hvor entreprenøren typisk beskæftiger sig med områder som opførsel af bygninger, murerarbejde, jordarbejde, anlægsarbejde, kloakarbejde, fjernevarme samt nedrivning af bygninger

At entreprenøren kan klar alle disse opgaver, kan i mange tilfælde være en fordel. Dette betyder, at du som bygherre kan få det hele i en samlet pakke, og ikke skal have kontakt til flere forskellige leverandører. Dog behøver det ikke være en samlet pakke. Det kan sagtens være, at det kun er enkelte facetter, at du har brug for at inddrage entreprenøren i.

Hos Vestergaard Konstruktion tilbyder vi hovedsageligt totalentreprise, og har specialiseret os i at samle alle typer af rådgivning i et byggeprojekt.

Se byggeprocessen hos Vestergaard Konstruktion

 

FORDELENE VED EN ENTREPRENØR

Der er mange fordelene ved at vælge en entreprenør til dit næste byggeprojekt. Her får du tildelt en projektleder, og det er dermed samme kontaktperson til flere forskellige facetter af byggeriet. Denne person sikrer, at du hele tiden er informeret samt inddraget i forløbet. Ved at der kun er en kontaktperson, sikrer du også, at risikoen for at der opstår fejl og misforståelser i forbindelse med byggeprocessen minimeres.

Når der kun er et entreprenørfirma, som har ansvaret for byggeprocessen, bliver det nemmere for dig, som bygherrer, at bevare overblikket over, hvordan tingene skrider frem. Samtidig er det lettere at foretage ændringer og justeringer løbende i byggeprocessen, da der kun er en kontaktperson, der skal orienteres og rådføres med. Du kan med andre ord trygt og roligt glæde dig over projektets fremdrift.

 

TOTALENTREPRISE

Hos Vestergaard Konstruktion udfører vi hovedsageligt total entreprise. Vi har mange års erfaring indenfor byggeprojekter og har derfor en gennemarbejdet forretning fra ende til anden. Vi holder styr på alle dele i byggeprocessen – både internt og eksternt – fra start til slut. Vi sikrer, at alle aktører spiller sammen, går i samme retning og at du trygt kan lægge dit byggeprojekt i vores hænder.

Vi har de skarpeste medarbejdere og underentreprenører. Vores processer er meget nøje optimerede, så vi kan levere det helt rigtige projekt, til den helt rigtige pris og til tiden.

Se mere om totalentreprise hos Vestergaard Konstruktion