VELKOMMEN HOS VESTERGAARD KONSTRUKTION A/S

Vestergaard Konstruktion er et byggefirma, der opfører ejendomme

for erhvervskunder i hoved- og totalentreprise.

Om osKontakt os

BYHØJPARKEN – TRIGE

Attraktiv beliggene nord for Aarhus i et boligområde med naturskønne omgivelser, har vi opført Byhøjparken bestående af 13 rækkehuse. Alle boliger i et plan med egen have/terrasse samt carport og skur.

Rækkehusene er med ensidig taghældning med sort gennemfarvet udhæng, der beskytter murværk, flot, moderne mursten som yderste skalmur og bagmur i gasbeton. Vinduer er 3-lags lavenergi med træ/ alu. Gulve i sandfarvet klinke og laminatgulve. Derudover hvide, ultrafine træbetonlofter, der giver fin akustik.

Trige udgør sammen med nabobyen Lisbjerg et velfungerende samfund med institutioner, skoler og foreningsliv, som skaber fantastiske lokale rammer, og området henvender sig både til unge, ældre, enlige og børnefamilier.

RODELUNDVEJ, RY

Det attraktive Ry/Gl. Ry opfører vi 20 rækkehuse med enestående mulighed for at bo lige ved vandet, med byen i ryggen og noget af Danmarks smukkeste natur til alle sider.

Boligprojektet Rye Mølle har det hele og mere til: Eftertragtet by, moderne, ny og vedligeholdelsesfri bolig, udsigt og natur, lige ved vandet, fem minutter fra Ry centrum og en halv time fra Aarhus.

De 20 arkitekttegnede boliger på mellem 128 og 157 kvadratmeter opføres i klassisk, nordisk stil, der smelter smukt sammen med den omkringliggende natur. De elegante og moderne boliger er tegnet til det unikke område, de skal opføres i, og designet til et lettere liv, hvor du kan bruge din tid på det, der giver værdi.

TÆT SAMARBEJDE

Ejendommene opføres i tæt samarbejde med vores faste samarbejdspartnere. Leverandører, underentreprenører og andre partnere som alle virksomheder, vi kender og har tillid til, så vi kan stå inde for det samlede projekt fra start til slut.

Send os en besked, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt