Inspiration til jeres boligdrøm

Når I har valgt jeres grundplan, er der masser af muligheder
for at sætte et individuelt præg på jeres personlige hjem.

Murværk

Et af de vigtigste - og sværeste - valg, når I skal bygge nyt hus, er hvilke mursten vi skal bruge. Murværket giver huset sjæl og karakter, der fuldstændig ændrer udtryk efter type og farve på murstenen. I vores showroom kan I se og føle de ti mest anvendte typer og farver af mursten ... fra de lyse jordfarver til de mørke stenfarver. Men naturligvis kan I også vælge helt andre sten til jeres unikke hus.


Ti murstenstyper i vores showroom

Se de ti mest anvendte farver og typer af mursten i vores showroom.

Der er mange flere muligheder

Har I andre ønsker, er det også muligt. Vi giver jer seriøs rådgivning og et godt tilbud.

Giv huset et individuelt udtryk

Uanset hvilken hustype I vælger, giver vores udvalg af mursten jer uanede muligheder.

Gulve

Rent og lyst. Varmt og trygt. Markant og moderne. Jeres valg af gulv er med til at definere husets atmosfære og de enkelte rums funktion. I vores showroom har vi samlet de mest anvendte gulvløsninger, hvor I kan se fem klinketyper til bad og bryggers, fem trægulve til stuer, alrum og køkken, samt fem gulvtæpper til værelser. Naturligvis har I flere valgmuligheder til hele huset ... bare fortæl os, hvad I drømmer om.


Se femten gulvløsninger hos os

De fem mest anvendte klinker, trægulve og gulvtæpper til de enkelte rum.

Der er mange flere muligheder

Har I andre ønsker er det også muligt. Vi giver jer seriøs rådgivning og et godt tilbud.

Gulvvarme i alle rum?

Termostatstyret gulvvarme kan give en bedre indendørs komfort. Spørg os om mulighederne.

Lofter

Loftet er med til at definere et rum. I mange år har standarden været trælofter eller gipslofter, men i dag vælger flere og flere Troldtekt-lofter i forskellige udformninger. Troldtekt loftplader er det moderne valg til jeres nye hus. Pladerne er lavet af sammenpresset træuld, der både giver en virkningsfuld struktur og en bedre akustik i rummene.


God akustik med Troldtekt loft

Troldtekt hvid ultra fin er den mest anvendte lofttype i nutidens huse fra Vestergaard, men vi kan levere alle typer af Troldtekt.

Traditionelle og tidløse lofter

Vil I hellere have træ- eller gipsloft i jeres nye hus? Vi giver jer seriøs rådgivning og et godt tilbud.

Skal der være højt til loftet?

Loft til kip giver både mere lys, luft og flere arkitektoniske muligheder. Vi kan lave jeres nye hus enten med fuld kip eller med synligt bjælkelag.

Inventar / Hårde hvidevarer

Køkken, bad og bryggers er husets funktionelle rum, der både skal bidrage til en rationel hverdag og understrege huset sjæl og atmosfære. Hvordan ønsker I, at jeres hverdag skal være? Skal køkkenet kun være en rationel arbejdsplads, eller er det også familiens samlingspunkt fra morgenmad til gæstemiddage? Der er så mange muligheder, så fortæl os jeres ønsker, så byder vi ind med vores erfaring og idéer.


Familiens samlingspunkt

Køkkenet skal have plads til både madlavning, spisning, lektielæsning, fritidssysler, kaffestunder og hyggelig samtale. Det stiller krav til inventar og indretning.

Funktionelle løsninger

Køkken, bad og bryggers skal i dag være både funktionelt og æstetisk, så det understreger jeres livsstil og fungerer i hverdagen.

Der er så mange muligheder

Væghængt toilet, Unidrain i badet, specialhvidevarer i køkkenet, skabe i resten af huset? Fortæl os jeres ønsker, så giver vi et godt tilbud.

Teknik & Energi

I dag bygges næsten alle huse som standard med 3-lags lavenergi-vinduer, termostatstyret gulvvarme i alle rum, ventilation og varmegenvinding samt tilslutning til fjernvarme eller naturgas. Men der er masser af intelligente muligheder, som I kan vælge for at øge komforten, spare yderligere på energien og gøre livet lettere og tryggere: Solceller og varmepumper. Brændeovn. Centralstøvsuger. Alarmanlæg, lys- og varmestyring, TV/Lyd-system samt IT- og netværksløsninger. Spørg endelig. Vi giver seriøs rådgivning og et godt tilbud.


Øget komfort med varmegenvinding

Ventilation med varmegenvinding øger komforten og udnytter varmen bedre. Men om sommeren kan det være rart med aircondition.

Andre energitiltag

Spar yderligere på energien med solceller eller en varmepumpe. Måske har I en drøm om alternative kilder som fx jordvarme. Spørg os om mulighederne for energioptimering.

Intelligente løsninger

Gør livet lettere og hjemmet tryggere med smarte og intelligente funktioner. Vi hjælper også gerne med en god belysningsplan, der understreger rummets funktioner og giver jer den rigtige belysning i alle situationer.

Vinduer & døre

Giv jeres nye hus et individuelt præg med træ/aluvinduer I lige præcis den farve, I synes passer bedst til huset og jeres temperament. Vinduerne er stort set vedligeholdelsesfri og er udstyret med 3-lags lavenergiglas. Som indvendige døre anbefaler vi solide, massive døre med lydkarm. Det giver et gedigent udtryk og dæmper lyden væsentligt mellem rummene. Men hvis I overvejer ekstra finesser - som f.eks. glasdøre eller skydedøre - kan det naturligvis også lade sig gøre.


Træ/alu-vinduer i et væld af farver

Vinduer er stort set vedligeholdelsesfri, og I kan stort set vælge hvilken som helst farve I ønsker. Udstyret med 3-lags lavenergi-glas.

Massive døre med lydkarm

Indvendige døre skal være massive og udstyret med lydkarm. En lille detalje, der understreger den høje kvalitet af jeres nye hus.

Jeres fantasi sætter grænsen

Store glaspartier, franske døre og vinduessprosser. Indvendige skydedøre eller glasdøre. Alt er muligt i jeres drømmehus. Vi giver jer seriøs rådgivning og et godt tilbud.

Kontakt os


Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og komme videre med dit drømmehus.