Byg nyt hus i Holstebro

Byg nyt hus i Holstebro

Skal I bygge et nyt hus i Holstebro? Vestergaard Konstruktion er et byggefirma i Holstebro, der tilbyder at hjælpe med alle byggeprojekter, små som store. Vi har 25 kompetente håndværkere, der alle er specialister i at bygge forskellige typer huse som fx typehuse i Holstebro. Vi sætter en stor ære i at bygge jeres nye hus efter jeres ønsker, så I får de rette rammer til jeres fremtidige familieliv.

Det bedste byggefirma i Holstebro

Hos Vestergaard Konstruktion har vi vores egne håndværkere, der opfører vores huse. Det, som vores håndværkere ikke selv kan klare, klarer vores dygtige faste samarbejdspartnere. Vi ønsker kun det bedste håndværk, så vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt, så vi kan stå inde for deres arbejde. Selvom der kan være mange håndværkere tilknyttet et byggeprojekt, er det ikke noget, I som kunde får at mærke. I får tildelt en enkel kontaktperson, der vil stå for alt kontakten til jer og til byggepladsen. Det mener vi, er med til at skabe en mere overskuelig byggeproces for vores kunder.

Typehus i Holstebro

Vi har igennem mange år bygget typehuse i Holstebro. Et typehus kan for mange være en mere overskuelig løsning, når de skal bygge et nyt arkitekttegnet hus i Holstebro, da det ikke kræver en masse tid og overvejelser. De fleste materialer er bestemt på forhånd, og husets kvadratmeter er optimalt udnyttet. Vestergaard Konstruktion tilbyder tre forskellige størrelser typehuse i Holstebro. Husene kan fås med 3, 4 eller 5 værelser, alt efter, hvilken størrelse hus, I vælger. Husene udføres i vedligeholdelsesfrie materialer, og de har et lavet energiforbrug.

Få byggerådgivning til erhvervsbyggeri i Holstebro

Byg et nyt hus i Holstebro, eller få et tilbud på erhvervsbyggeri og lad Vestergaard Konstruktion hjælpe dig med byggerådgivning. Ring på telefon 41 31 95 00 eller send en mail på mail@vestergaardkonstruktion.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker at vide mere. Vi ser hos Vestergaard Konstruktion frem til at være dit byggefirma i Holstebro.

Kontakt os


Kontakt os hvis du har spørgsmål, eller du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og komme videre med dit drømmehus.