Kunderne siger

Tom Jacobsen fra Ejendomsudvikling Nord A/S udtaler:

 

”Dette er vores første projekt sammen med Vestergaard Konstruktion, men det bliver bestemt ikke det sidste for vi har været meget tilfredse med den måde teamet fra Vestergaard Konstruktion har varetaget hele projektet. Som bygherre er det en stor fordel at en totalentreprenør er i stand til at håndtere hele projektet fra projektering til det færdige byggeri herunder en stærk byggeledelse undervejs.

Det har teamet fra Vestergaard leveret gennem hele projektet og især deres byggeleder Daniel har vi været rigtig glade for. Vi er rigtig glade for det færdige projekt og vi ser frem til at byde de nye ejere af de 12 salgsboliger velkommen til deres nye hjem.”

Bygherre og investor Martin Laursen udtaler:

 

”Når man skal finde det helt rigtige firma til sikre både den bedst mulige proces og et snorlige slutresultat, handler det for mig om menneskerne, kemien og økonomien. For i virkeligheden aner du jo ikke, hvordan samarbejdet er undervejs i processen, og hvordan det færdige resultat bliver. Men lige her vidste jeg det faktisk godt. For Vestergaard har bygget for mig før, og mit valg på dem har endnu engang vist sig ikke at slå fejl. Jeg er ovenud tilfreds med både håndteringen inden og under opførslen af rækkehusene og mest af alt, hvor godt flot et slutprodukt de nu har leveret til mig”.

 

➞  Læs mere om projektet