Projektbyggeri

 

I tæt samarbejde med vores bygherrer og slutinvestorer har vi de seneste år opført mere end 50.000 m2 boligareal i form af rækkehuse i ét- og to-plan. Vi har et stort ønske om at levere projekter, der har en god kvalitet og fremstår med en flot finish såvel indvendigt som udvendigt.

 

Læs og se mere om vores igangværende og afsluttede projektbyggerier herunder.

IGANGVÆRENDE PROJEKTER

AFSLUTTEDE PROJEKTER

Hvidhvalen, Randers
Hvidhvalen, Randers
I attraktive Romalt i Randers opfører vi 22 kvalitetsboliger i form af 11 rækkehuse opført som dobbelthuse. Rækkehusene opføres i tre størrelser på henholdsvis 108 m2, 124 m2 og 128 m2 med tilhørende carport, skur og egen have.
Ved Bækken, Aabybro
Ved Bækken, Aabybro
Ved Bækken i Aabybro opfører Vestergaard Konstruktion 12 lækre boliger i funkisstil på henholdsvis 115m2 og 120m2. Hvert hus stor integreret dobbelt carport med redskabsskur og cykelparkering og en lille overkommelig have med græs, hæk og flisebelægning.
Egeskoven, Viborg
Egeskoven, Viborg
Egeskoven er moderne dobbelthuse i samme størrelse og med identisk indretning. Indretningen af boligerne er lykkedes med at skabe hjem der rummer plads til både den unge familie med børn og den ældre families behov.
DÅDYRPARKEN, STEVNSTRUP
DÅDYRPARKEN, STEVNSTRUP
Rækkehuse opført i nøje udvalgte materialer. Boligerne er beliggende i et nyere boligkvarter i Stevnstrup ved Randers, som byder på blandt andet rideskole, indkøb, Børnehuset Gudenådalen, golfbane og ikke mindst Fladbro Skov, hvor du kan opleve dådyr - alt sammen lige i nærheden.
DEGNELODDEN, AABYBRO
DEGNELODDEN, AABYBRO
Rækkehusene er bygget i to forskellige størrelser henholdsvis 130 og 118 m2 med tilhørende carport og skur.
SKOVLYST, VIBORG
SKOVLYST, VIBORG
Rækkehusene i 1-plan har en gennemsnitlig størrelse på 105 m² med tilhørende carport og skur
RY MØLLE, RY
RY MØLLE, RY
20 arkitekttegnede 2-plans rækkeboliger på mellem 128 og 157 kvadratmeter opført i klassisk, nordisk stil og smelter smukt sammen med den omkringliggende natur.
VIELSHØJPARKEN, HOBRO
VIELSHØJPARKEN, HOBRO
34 rækkehuse opført i små grupper i Hørby tæt på Hobro.
BYHØJPARKEN, TRIGE
BYHØJPARKEN, TRIGE
Alle boliger i et plan med egen have/terrasse samt carport og skur. Rækkehusene er med ensidig taghældning med sort gennemfarvet udhæng, der beskytter murværk, flot, moderne mursten som yderste skalmur og bagmur i gasbeton. Vinduer er 3-lags lavenergi med træ/alu. Gulve i sandfarvet klinke og laminatgulve. Derudover hvide, ultrafine træbetonlofter, der giver fin akustik.
FRUERING SKOVMARK, SKANDERBORG
FRUERING SKOVMARK, SKANDERBORG
24 rækkeboliger for byggefirmaet Jørgen Højbjerg. I Fruering er der et tæt lokalsammenhold, skøn natur og central beliggenhed i forhold til E45, tog og bus.

BYGGEPROJEKT

Når vi hos Vestergaard Konstruktion starter et byggeprojekt op, er det vigtigt for os, at der bliver udarbejdet en grundig plan over byggeprocessen. Det ved vi af erfaring, da vi siden 2010 har vi arbejdet med adskillige byggeprojekter – heriblandt rækkehuse, sommerhuse, hele boligområder mv. Med denne erfaring, og dét, at vi overholder de aftaler, vi laver, har skabt tillid og troværdighed i markedet. Så alle med et byggeprojekt i tankerne trygt kan henvende sig til os.

 

TOTALENTREPRISE

Hos Vestergaard Konstruktion har vi stor erfaring med totalentreprise indenfor projektbyggeri af rækkehuse. Som totalentreprenør er det essentielt for os at have leverandører, underentreprenører og andre partner, som vi kender og har tillid til. Vi lægger derfor stor vægt på faste samarbejdspartner. Det er med til at sikre, at vores kunder, kan vælge os med ro i sindet til deres næste byggeprojekt, da vi altid kan stå inde for det samlede projekt.

 

BYGGEFIRMA

Vestergaard Konstruktion er et byggefirma, hvor godt håndværk og et flot finish er i fokus. Som byggefirma er det vigtigt for os at udstråle troværdighed og at have kundernes og samarbejdspartnernes tillid.

Vi har stor fokus på samarbejdet mellem vores medarbejdere og underentreprenører og er altid på forkant og leverer til tiden. For os, som byggefirma, er vores vigtigste mission at sikre det helt rigtige projekt – til den helt rigtige pris.