Om OS

Vores byggefirma har styrken til at drive en byggeproces fra ide til indflytning og drift med et helhedsorienteret syn.

Hermed menes at vi tager flere parametre med ind i beslutningsprocessen.  Med Vestergaard Konstruktion får man en professionel samarbejdspartner, som har kompetencerne til at skabe det byggeri, som samlet set giver mest værdi for de involverede parter.

K

Vores profil

Vores hjerter banker for godt håndværk og flot finish.

Vestergaard Konstruktion er et byggefirma, der opfører ejendomme til private og erhverv som totalentreprise. Virksomheden er etableret af tømrermester og bygningskonstruktør Steffen Vestergaard, og har vokset sig stærk og solid på et grundlag af faglig stolthed, kvalitet og ærlighed.

Ejendommene opføres i tæt samarbejde med vores faste samarbejdspartnere. Leverandører, underentreprenører og andre partnere som alle virksomheder, vi kender, og har tillid til. Dette medvirker til at vi kan stå inde for det samlede projekt fra start til slut.

Se vores proces og få en fornemmelse af hvad vi kan tilbyde.

+45 4290 0201

Hos Vestergaard konstruktion har vi virkelig gennembearbejdet forretningen fra ende til anden. Vi har de skarpeste medarbejdere og underentreprenører, og vores processer er meget nøje optimerede, så vi kan levere det helt rigtige projekt til den helt rigtige pris og til tiden!

BYGGEFIRMA MED JYSKE VÆRDIER

De jyske værdier er en meget integreret del af vores DNA, hvilket har stor indflydelse på den daglige praksis i virksomheden. Tillid og troværdighed er som nævnt nøgleord hos Vestergaard Konstruktion.

Tillid og troværdighed udgør tilsammen et fast holdepunkt i forholdet til – og i kontakten til – vores kunder og samarbejdspartnere. Det betyder blandt andet, at det er ekstremt vigtigt for os, at vi kan holde hvad vi lover!

Vi står aldrig stille. Vi udvikler os altid og forsøger altid at blive bedre. Det er vores kunders sikkerhed for, at vi konstant er på forkant i et marked i stor udvikling.

SKRÆDDERSYET ORGANISATION.

Vi er en professionel totalentreprenør med primært fokus på tæt-lav byggeri i Jylland. Kernen i vores forretning er ”at få byggeriet op at stå” men vi vil gerne involveres så tidligt i projektet som overhovedet muligt og indgår optimalt i både ideskabelse, udvikling og selve opførelsen af projekterne.

Vores organisation er skræddersyet og opbygget til at rådgive og tage ansvar for den samlede proces fra idéskabelse til færdigt byggeri i et tæt samarbejde med de øvrige involverede parter.