Om os

Byggefirma med jyske værdier

 

De jyske værdier er en meget integreret del af vores DNA, hvilket har stor indflydelse på den daglige hverdag i virksomheden. Ejerskab og nærvær er nøgleord hos Vestergaard Konstruktion.

Vi står aldrig stille. Vi udvikler os altid og forsøger altid at blive bedre. Det er vores kunders sikkerhed for, at vi konstant er på forkant i et marked i stor udvikling.

Tillid og troværdighed udgør tilsammen et fast holdepunkt i forholdet til – og i kontakten til – vores kunder og samarbejdspartnere. Det betyder blandt andet, at det er ekstremt vigtigt for os, at vi kan holde hvad vi lover!

 

 

Vores hjerter banker for godt håndværk og flot finish

 

Virksomheden er etableret af tømrermester og bygningskonstruktør, Steffen Vestergaard, tilbage i 2010 og har vokset sig stærk og solid på et grundlag af faglig stolthed, kvalitet og ærlighed.

Vi har gennembearbejdet forretningen fra ende til anden. Vi har de skarpeste medarbejdere og underentreprenører, og vores processer er meget nøje optimerede, så vi kan levere det helt rigtige projekt til den helt rigtige pris - og til tiden

Vores byggefirma har styrken til at drive en byggeproces fra idé til indflytning og drift med et helhedsorienteret syn.

Hermed menes at vi tager flere parametre med ind i beslutningsprocessen. Med Vestergaard Konstruktion får man en professionel samarbejdspartner, som har kompetencerne til at skabe det byggeri, som samlet set giver mest værdi for de involverede parter.

Kontakt os på 42 90 02 01 eller find kontaktinformationer på vores medarbejdere