Ejendomsudvikling hos Vestergaard Konstruktion

Vi omsætter jordstykker til attraktive boligområder

 

Igennem de seneste år har vi opført mere end 500 rækkehuse i Vestergaard Konstruktion og leveret solide resultater, som har medført at vi har opbygget et stærkt økonomisk fundament, som gør os i stand til selv at udvikle ejendomme og projekter til udlejning og salg.

Fordelen ved at arbejde sammen med os omkring ejendomsudvikling er vores fleksibilitet og vores åbne tilgang til et potentielt samarbejde med ejendomsudviklere eller jordejere.

 

 

Fra udvikling af lokalplaner til realisering af ejendomsprojektet

 

Med vores kompetencer kan vi hjælpe jordejere med udvikling af lokalplaner - herunder indgå i dialog med kommuner, myndigheder og forsyninger.  I forlængelse heraf har vi stor erfaring med byggemodning og med vores tegnestue tegner vi selv boligerne og designer området med respekt for arkitektur samt bæredygtighed og biodiversitet.

Vi sikrer, at udviklingsprojektet bliver realiseret - herunder valg af koncept, boligtype, størrelse, udseende, kvalitet og målgruppe i tæt samarbejde med jordejer således ønsker til eksempelvis vejnavne, beplantning eller udseende imødekommes på bedste vis.

Fokus på attraktive områder

Opkøb af jord

Hos Vestergaard Konstruktion arbejder vi med udvikling af ejendomme, hvor vi opkøber jordstykker til opførelse af boliger primært i form af rækkehuse eller sommerhuse. Vi er interesserede i at opkøbe landbrugsjord og andre former for jordstykker, hvor det er muligt at udvikle attraktive boligområder i form af rækkehusprojekter fra start til slut. Vi har et stort fokus på at finde attraktive områder med gode trafikale forbindelser - primært langs motorveje i en afstand af 1,5 times kørsel fra vores kontor i Løgstrup ved Viborg. Sidder du med et stykke jord, hvor der enten er udarbejdet en lokalplan eller hvor en lokalplan er under udarbejdelse, er vi interesserede i at indgå i dialog og står klar til at drøfte ideer og potentiale for ejendomsudvikling af jordstykket. Vi vil gerne involveres så tidligt i fasen som overhovedet muligt, således vi kan optimere mest muligt for alle parter.

Ræk ud til os i dag og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din ejendom eller dit projekt