Ejendomsudvikling hos Vestergaard Konstruktion

Vi forvandler jordarealer til skønne boligområder

 

Vi har i de seneste år bygget over 500 rækkehuse i Vestergaard Konstruktion, og vores pålidelige præstationer har resulteret i et solidt økonomisk fundament. Dette giver os mulighed for selv at udvikle ejendomme og projekter til både udlejning og salg.

Fordelen ved at lave et samarbejde med os omkring ejendomsudvikling er vores fleksibilitet og vores åbne tilgang til et potentielt samarbejde med ejendomsudviklere eller jordejere.

 

 

Fra udvikling af lokalplaner til realisering af ejendomsprojektet

 

Vores brede erfaring gør os i stand til at bistå jordejere i udvikling af lokalplaner, - herunder indgå i dialog med kommuner, myndigheder og forsyninger. Vi har en stor ekspertise inden for byggemodning, og vores tegnestue står selv for tegning af boligerne og designet af området, altid med respekt for arkitekturen samt fokus på bæredygtighed og biodiversitet.

Vi sikrer, at udviklingsprojektet bliver realiseret - herunder valg af koncept, boligtype, størrelse, udseende, kvalitet og målgruppe i tæt samarbejde med jordejer således ønsker til eksempelvis vejnavne, beplantning eller udseende imødekommes på bedste vis.

Fokus på attraktive områder

Opkøb af jord

Ved Vestergaard Konstruktion beskæftiger vi os med ejendomsudvikling, hvor vi køber jordarealer til opførelse af boliger, primært i form af rækkehuse eller sommerhuse.

Vi er interesserede i at opkøbe jordstykker, der kan omdannes til skønne boligområder med komplette rækkehusprojekter.

Vores primære fokus er at finde områder med gode trafikale forbindelser, primært langs motorveje inden for en køreafstand på 1,5 timer fra vores kontor i Løgstrup nær Viborg.

Ejer du et jordstykke, hvor enten en lokalplan allerede er udarbejdet eller er under udarbejdelse, vil vi gerne indlede en dialog og er klar til at diskutere ideer og potentialet for ejendomsudvikling af dette jordareal.

Vi ønsker at blive involveret så tidligt som muligt i processen for at optimere resultaterne for alle parter.

Ræk ud til os i dag og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig og din ejendom eller dit projekt