Rækkehuse

Projektsalg: rækkehuse er en god investering

 

Et rækkehus er det bedste fra to universer. Projektbyggeri indenfor netop rækkehuse er derfor attraktivt som aldrig før – og en god investering. Med et rækkehus tilbydes folk en tidssvarende bolig med minimal vedligeholdelse. Her få de følelsen af at have eget lille parcelhus med egen privat have. Er det en lejebolig, er den samtidig nem at komme af med, hvis ens boligbehov ændrer sig. Og samtidig, men ikke mindst, så kræver en lejebolig ikke en større finansiering.

IGANGVÆRENDE PROJEKTER

AFSLUTTEDE PROJEKTER

Egeskoven, Viborg
Egeskoven, Viborg
Egeskoven er moderne dobbelthuse i samme størrelse og med identisk indretning. Indretningen af boligerne er lykkedes med at skabe hjem der rummer plads til både den unge familie med børn og den ældre families behov.
DÅDYRPARKEN, STEVNSTRUP
DÅDYRPARKEN, STEVNSTRUP
Rækkehuse opført i nøje udvalgte materialer. Boligerne er beliggende i et nyere boligkvarter i Stevnstrup ved Randers, som byder på blandt andet rideskole, indkøb, Børnehuset Gudenådalen, golfbane og ikke mindst Fladbro Skov, hvor du kan opleve dådyr - alt sammen lige i nærheden.
DEGNELODDEN, AABYBRO
DEGNELODDEN, AABYBRO
Rækkehusene er bygget i to forskellige størrelser henholdsvis 130 og 118 m2 med tilhørende carport og skur.
SKOVLYST, VIBORG
SKOVLYST, VIBORG
Rækkehusene i 1-plan har en gennemsnitlig størrelse på 105 m² med tilhørende carport og skur
RY MØLLE, RY
RY MØLLE, RY
20 arkitekttegnede 2-plans rækkeboliger på mellem 128 og 157 kvadratmeter opført i klassisk, nordisk stil og smelter smukt sammen med den omkringliggende natur.
VIELSHØJPARKEN, HOBRO
VIELSHØJPARKEN, HOBRO
34 rækkehuse opført i små grupper i Hørby tæt på Hobro.
BYHØJPARKEN, TRIGE
BYHØJPARKEN, TRIGE
Alle boliger i et plan med egen have/terrasse samt carport og skur. Rækkehusene er med ensidig taghældning med sort gennemfarvet udhæng, der beskytter murværk, flot, moderne mursten som yderste skalmur og bagmur i gasbeton. Vinduer er 3-lags lavenergi med træ/alu. Gulve i sandfarvet klinke og laminatgulve. Derudover hvide, ultrafine træbetonlofter, der giver fin akustik.
FRUERING SKOVMARK, SKANDERBORG
FRUERING SKOVMARK, SKANDERBORG
24 rækkeboliger for byggefirmaet Jørgen Højbjerg. I Fruering er der et tæt lokalsammenhold, skøn natur og central beliggenhed i forhold til E45, tog og bus.

Stor efterspørgsel på rækkehuse

Et rækkehus er eftertragtet af både de travle børnefamilier og den lidt ældre generation, der ønsker tryghed og liv omkring sig. At boligtypen egner sig til flere forskellige målgrupper er med til at sikre den stor efterspørgsel på rækkehuse.

 

 

Professionel totalentreprise indenfor rækkehus projektsalg

Hos Vestergaard konstruktion har vi mange års erfaring med totalentreprise indenfor blandt andet rækkehuse. Vores målsætning er at tilbyde professionelt håndværk, høj kvalitet og flot finish – hver eneste gang.  Vi har faste samarbejdspartnere, som vi kan garantere, deler vores værdisæt. Det er leverandører, underentreprenører og andre partnere, som alle er virksomheder, vi kender og har tillid til. Så vi kan stå inde for det samlede projekt fra start til slut.

Læs mere omkring Vestergaard Konstruktion.

 

 

Rækkehusprojekter hos Vestergaard Konstruktion 

Vestergaard Konstruktion har blandt andet opført 52 rækkehuse i Stevnstrup, 13 rækkehuse i Trige med attraktiv beliggenhed tæt på Aarhus og i skønne naturomgivelser, 20 rækkehuse i Ry med beliggenhed ned til sø og omgivet af noget af Danmarks smukkeste natur. Dette er blot nogle af projekterne. Vi opfører både et- og to-plans rækkehuse – se billederne fra vores tidligere projekter nedenfor. Her er det muligt at danne sig et indtryk af, hvad vi hos Vestergaard Konstruktion tilbyder. Samtidig kan det give inspiration til dit næste rækkehusprojekt.