PROJEKTLEDER TIL RÆKKEHUSPROJEKTER I MIDTJYLLAND

Hos Vestergaard Konstruktion søger vi endnu en projektleder til holdet, da projekterne i det midtjyske bliver flere og flere.

Vestergaard Konstruktion er en del af Vestergaard Group, som er placeret i naturskønne omgivelser i Viborg. I Vestergaard Konstruktion er vi specialister indenfor byggeri, og vi har stor erfaring med projektudvikling og projektbyggeri fra idéfase til det nøglefærdige byggeri, hvor vi årligt opfører mere end 150 rækkehuse. Vores byggerier er udelukkende i Jylland, hvor vi agerer som totalentreprenør og rådgiver med egen tegnestue, byggeledelse og serviceafdeling samt en række faste underentreprenører.

Jobbet som projektleder:

Som projektleder vil din fornemmeste opgave være at sikre fremdrift og kvalitetssikring af vores rækkehusprojekter i Midtjylland. Du får det daglige ansvar og den praktiske ledelse af byggepladsen, hvor du har ansvaret for at samarbejde og fremdrift på pladsen skrider planmæssigt og problemfrit fremad. Vores projekter består typisk af 10-50 rækkehuse i en god kvalitet med en opførelsestid alt efter antal boligenheder på ca. 12-16 måneder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

• Projektledelse fra første spadestik til endelig aflevering af byggeriet
• Byggemøder med underentreprenører og bygherre
• Koordinering med underentreprenører i dagligdagen på byggepladsen
• Løbende planlægning af projektet herunder sikring af aflevering til tiden
• Økonomistyring af projekter
• Sparring med øvrige projektledere, tegnestue, rådgiver og ledelsen i Vestergaard Konstruktion
• Overdragelse og aflevering af dine projekter til serviceafdeling efter aflevering

Din profil:

Som person er det vigtigt, at du er rolig, kvalitetsbevidst, tålmodig og er i stand til at bevare overblikket i pressede situationer. Du er en holdspiller og god til at agere blandt projektets mange aktører, og du er løsningsorienteret og ansvarsfuld. Du er glad og positiv og i besiddelse af et stort personligt drive for at sikre, at vi i fællesskab lykkedes med vores byggerier.
Din baggrund kan være mange. Eksempelvis bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller erfaren tømrer med
ønsket om at skifte spor. Vigtigst af alt så har du talentet og kompetencerne til at få vores byggepladser til at fungere i dagligdagen i tæt samarbejde med vores underentreprenører, bygherre og andre samarbejdspartnere på byggepladsen.

Du bliver en del af:

En fantastisk mulighed i en vækstvirksomhed, hvor der er højt til loftet og store ambitioner. Vi stræber efter at være en topprofessionel virksomhed, hvor kunderne altid vil være vores udgangspunkt. Vi tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø, hvor resultater og initiativ er værdsat og gode idéer hurtigt bliver omsat til virkelighed. Vi anser vores medarbejdere for et vigtigt aktiv, og derfor investerer vi meget i vores ansatte, og der vil således være gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt.

Har du lyst til at blive en del af ”Vestergaard-familien”, kan du sende din ansøgning til afdelingschef, Nicklas Bach, på nb@vkons.dk med emnefeltet “Projektleder Midtjylland”. Hvis du skulle have spørgsmål, kan Nicklas kontaktes på tlf. 26 48 95 01.

Ansættelse vil ske hurtigst muligt, og samtaler vil blive holdt løbende, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.