Vestergaard Konstruktion A/S søger….

Projektleder til vores tegnestue

Hos Vestergaard Konstruktion oplever vi stor vækst og søger en kandidat til en stilling som projektleder i vores tegnestue.

Vestergaard Konstruktion er en del af Vestergaard Group, som er placeret i naturskønne omgivelser i Viborg.       Vi er specialister indenfor byggeri, og vi har stor erfaring med projektudvikling og projektbyggeri fra idéfase til det nøglefærdige byggeri, hvor vi årligt opfører mere end 150 rækkehuse. Vores byggerier er udelukkende i Jylland, hvor vi agerer som totalentreprenør og rådgiver med egen tegnestue, byggeledelse og serviceafdeling samt en række faste underentreprenører.

Jobbet som projektleder:

Som projektleder vil din fornemmeste opgave være at styre vores projekter fra idéfase til endelig projektering og overdragelse til vores byggeledelse. Du vil få en hverdag med en lang række opgaver, hvor der vil være særdeles god mulighed for at præge dine daglige arbejdsopgaver og ansvarsområder i vores tegnestue i den retning, som du brænder for. I dag består vores tegnestue af 1 tegnestueleder og 2 bygningskonstruktører.

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

  • Sparring med projekternes interessenter såvel internt som eksternt
  • Dialog med kommuner, myndigheder og forsyningsselskaber
  • Projektering og optegning af rækkehuse
  • Projektering af byggemodning herunder vejprojekt, forsyninger mv.
  • Teknisk sparring med vores egen ingeniør, underentreprenører mv.
  • Kvalitetssikring af tegningsmateriale
  • Overdragelse og aflevering af vores projekter til byggeledelsen
  • Bæredygtighed og DGNB i vores projekter

Din profil:

Som person er det for os vigtigt, at du er kvalitetsbevidst, struktureret og er i stand til at bevare overblikket i pressede situationer. Du er en holdspiller, løsningsorienteret, ansvarsfuld og god til at agere blandt projektets mange aktører. Du er glad og positiv og i besiddelse af et stort personligt drive for at sikre, at vi i fællesskab lykkedes med at skabe idérige og attraktive rækkehusprojekter. Vi forestiller os, at du er arkitekt eller bygningskonstruktør og gerne med erfaring fra en lignende stilling.

Vi tilbyder:

En fantastisk mulighed i en vækstvirksomhed, hvor der er højt til loftet og store ambitioner. Vi stræber efter at være en topprofessionel virksomhed, hvor kunderne altid vil være vores udgangspunkt. Vi tilbyder et dynamisk arbejdsmiljø, hvor resultater og initiativ er værdsat og gode idéer hurtigt bliver omsat til virkelighed. Vi anser vores medarbejdere for et vigtigt aktiv, og derfor investerer vi meget i vores ansatte, hvor der således vil være gode udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt. 

Har du lyst til at blive en del af ”Vestergaard-familien”, skal du sende din ansøgning til tegnestueleder,

Simon Riis Vester, på srv@vkons.dk med emnefeltet “Projektleder Tegnestue”.

Hvis du har spørgsmål, kan du træffe Simon på tlf. 71 74 29 39.

Ansættelse vil ske hurtigst muligt, og samtaler vil blive holdt løbende, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.