9500 Hobro

Vielshøjparken

34 rækkehuse opføres som totalentreprise i Hørby tæt på Hobro. Projektet leveres over 2 etaper med boliger i små grupper.

Byggeår:

2021

Placering:

9500 Hobro

Antal Boliger:

34 stk

Areal:

3297 m2

Levering:

November 2021

 

ENTREPRISE:

Total entreprise

OM

VIELSHØJPARKEN

Vestergaard Konstruktion har til opgave at opføre 34 rækkehuse som totalentreprise i det børnevenlige Hørby Skoleby i Hobro.

Området tilbyder alt en familie skal bruge i hverdagen. Børnefamilierne kan tilmed glæde sig over den korte gå- og cykel-afstand til en af byens mest populære skoler, nemlig Rosendalskolen – ud over skole tilbyder området også indkøbsmulighed, børnehaven Rosenhaven, vuggestue og en idrætshal der rummer mange muligheder for at dyrke forskellig motion og fritidsaktiviteter.

For pendlerne er denne beliggenhed også ekstra interessant da motorvej E45 kan nås på ganske kort tid, hvorfra der er ca. 30 min. til Aalborg, ca. 25 min. til Randers og ca. 50 min. til Århus.

Byggeprojektet består af 34 rækkehuse i forskellige indretninger og størrelser fra 85m2 til 108 m2. Til hver bolig opføres 26m2 carport/skur.

Vestergaard Konstruktion har forestået bygherre med byggerådgivning, projektering, tegnestue, opførelse af rækkehusene samt byggeledelse igennem boligbyggeriet.