8800 Viborg

EGESKOVEN

I ”Egeskoven” opføres 52 boligenheder – alle som moderne dobbelthuse i samme størrelse og med identisk indretning. Indretningen af boligerne er lykkedes med at skabe hjem der rummer plads til både den unge familie med børn og den ældre families behov.

Byggeår:

2021

Placering:

8800 Viborg

Antal Boliger:

52 stk

Areal:

6709 m2

Levering:

2022

 

ENTREPRISE:

Total entreprise

OM

EGESKOVEN

Midt i skoven – tæt ved byen; så præcist kan det nye boligområde med det sigende navn ”Egeskoven” beskrives.

Et helt nyt boligområde rejser sig nu midt i det smukke naturområde hvor gamle egetræer, giver naturlig karakter og alligevel tæt ved byen hvor nødvendige faciliteter som indkøb skole og fritidsfaciliteter nemt nås inden for 2 km – evt. via banestien hvor gående, løbende og cyklende trafik sikkert når frem til destinationen.

TANKERNE BAG BOLIGEN

Boligerne er opført som moderne dobbelthuse i samme størrelse og identisk indretning. Alle er 4-værelses på 105 velindrettede kvadratmeter og med egen have. Boligerne adskiller sig positivt, da de har funktionelt bryggers, ovenlysvinduer, køkken med spiseplads, stort køkkenalrum med rumdeler, ensidig taghældning, stor terrasse og indbygget carport. Dobbelthusene har den fordel, at beboerne får en følelse af mere luft og lys omkring sig, og er derfor en meget eftertragtet boligtype. Dette kombineret med, at boligerne er opført på en stor naturskøn grund nær det eftertragtede Hald Ege, med stort udenomsareal giver bare et ekstra plus for disse skønne lejeboliger. Derudover er Viborg en attraktiv by med gode trafikale forbindelser.

EGESKOVEN – PROJEKTBYGGERI

Vestergaard Konstruktion har stået som totalentreprenør for rækkehusprojektet Egeskoven i det smukke Hald Ege i Viborg. Her har vi i samarbejde med Innovator opført 52 boligenheder til udlejning. Projektbyggeri er et af Vestergaard Konstruktions specialer. Som totalentreprenør har vi i dette projekt været med lige fra starten, og vi har haft projektet gennem fire ud vores fem processer.

Innovator som er bygherre på projektet, har stået for idéen. Det er dem, der har lavet research omkring valg af beliggenhed, målgruppe, koncept, boligtype, størrelse, kvalitet mv.

Derefter har vi hos Vestergaard Konstruktion assisteret indenfor følgende områder:

  • Myndigheder & tilladelser
  • Forsyning & byggemodning
  • Byggeri
  • Aflevering & Service

PROCESSEN

Vi har stået for dialogen med myndighederne, og har under hele processen været i tæt dialog med Viborg kommune. På den måde sikres, at alle planer og retningslinjer for området er blevet overholdt, og samtidig er det med til overholdelse af tidsplanen. Ligeledes har vi stået for byggemodningen og arbejdet med forsyning, herunder ledninger til vand, kloak, el, fiber og gadelys.

Byggeri har altid været vores store passion, og vi har naturligvis også stået for selve byggeriet af Egeskovens 52 boligenheder. Som totalentreprenører har vi hos Vestergaard Konstruktion ekstremt stort fokus på byggestyring. Vi har vores egne processer og procedurer for projektstyring og håndtering, så vi er sikre på at kunne aflevere vores projekter i rette kvalitet og til tiden, hvilket naturligvis også gælder Egeskoven.

Vi har til dette projektbyggeri opført en prøvebolig, som er klargjort inden resten af byggeriet. Dette gør det muligt for bygherre at fremvise boligen i forbindelse med udlejningen af boligenhederne.

Når byggeriet på Egeskoven står helt færdig, bliver der gennemført en detaljeret gennemgang, så vi er sikret, at projektet bliver afleveret uden fejl og mangler. Derudover fremsendes nødvendig dokumentation til myndighederne vedr. færdigmelding/ibrugtagning.

Se hele processen hos Vestergaard Konstruktion.