Rækkehuse opført afVestergaard Konstruktion

INVESTERING

Der findes mange fordele ved at investere, og dermed blive investor, i fast ejendom. En af de vigtigste fordele er, at disse investeringer opfattes som yderst sikre. Investering i fast ejendom kan være alt fra investering i projektbyggerier af rækkehuse, lejligheder, studieboliger mv.

Hos Vestergaard Konstruktion, er vi specialister i projektbyggeri af rækkehuse. Se alle vores igangværende og færdige projekter.

FORDELE VED EJENDOMSINVESTERING

Flere og flere danskere ønsker at bo i de større byer, og flytter dermed væk fra landområderne. Denne udvikling ser ud til at fortsætte de kommende år, og lejemarkedet i større danske byer er derfor fortsat særdeles gunstigt.

Dette er medvirkende til, at ejendomsinvestering i byområderne er populære, da det opfattes som en yderst sikker investering. Når du bliver investor, og laver ejendomsinvesteringer, er du sikret en pålidelig indtægtskilde. Investeringen vil sikre dig både i form af den månedlige lejeindtægt, de løbende afdrag på boliglånet samt der vil ofte være en forøget ejendomsværdi.

INVESTERING I AKTIER OG OBLIGATIONER

Når du vælger at lave en ejendomsinvestering, kan det sidestilles med at købe aktier, dog uden kurstab. Lejeindtægten du opnår, ved en ejendomsinvestering kan sammenlignes med udbytteaktier, hvor du forventer at tjene penge via et mindre afkast hvert år. Invester du derimod i fast ejendom for senere at videresælge til en højere pris, kan det sammenlignes med at købe aktier med fokus på kursvækst.

Ejendomsinvestering er, i modsætning til investering i obligationer, en inflationssikret investering, da indtægterne løbende justeres i takt med inflationen.

Mange investorer ønsker i dag et værdifast alternativ til aktier og obligationer, og projektbyggeri og ejendomsinvestering, i det hele taget, er i høj kurs. Den største ulempe ved at investere i fast ejendom er dog, at det kræver stor kapital.

UDLEJNINGSEJENDOMME

Flere og flere ønsker i dag at leje fremfor at købe. På den måde kan de få en tidssvarende og vedligeholdelsesfri bolig, som samtidig er nem at komme af med igen, hvis deres boligbehov ændres. Derudover kræver det ikke samme finansiering, som en ejerbolig. Dette forstærker lysten til at investere i udlejningsejendomme, da der er masse af lejere.

Hos Vestergaard konstruktion har vi mange års erfaring med opførsel af projektbyggerier, og vi har et stort speciale i opførslen af rækkehuse. Vi rådgiver igennem hele forløbet, lige fra idefasen til byggeriet.

Se hele processen fra idéfasen til aflevering af projektet.

Vi bidrager altid til at sikre, at dit projekt skiller sig ud og bliver attraktiv for din målgruppe. Dette med fokus på størrelse, lejeniveau, indretning samt faciliteter, der sikrer at projektet skiller sig ud fra mængden.

Har du brug for flere informationer, så kontakt os, så vi sammen kan få dit projekt sat i søen.