Projektbyggeri af sommerhuse - Fjorddalen

PROJEKTBYGGERI AF SOMMERHUSE

At sommerhuse er populært, kommer man ikke udenom. Flere og flere vælger derfor også at investere i projektbyggeri af sommerhuse. Uanset om formålet er at sælge projektet eller benytte det til udlejning, så vil investering i fast ejendom som oftest være en god investering.

Hos Vestergaard Konstruktion har vi mange års erfaring indenfor projektbyggeri og totalentreprise. Vi tilbyder en professionel samarbejdspartner på byggeprojekter i større skala såsom sommerhusområder, rækkehuse, dobbelthuse og boligområder.

Et projektbyggeri kan oftest sælges eller udlejes via 3D visualiseringer, animerede film eller tegninger inden det er bygget, og på den måde minimeres omkostningerne i forbindelse med byggeriet. Dette er også gældende indenfor projektbyggeri af sommerhuse.

NEM OG OVERSKUELIG BYGGEPROCES

Som totalentreprenør indenfor sommerhusbyggeri bestræber vi os altid på at gøre dit byggeprojektet så overskueligt som overhoved muligt. Dette gøres via et tæt samarbejde mellem os og dig som bygherre.

Vi har stor erfaring med alle processerne indenfor totalentreprise af projektbyggerier, og vil gerne involveres så tidlig som muligt i processen. På den måde bringes vores kompetencer og specialister bedst i spil. Vi påtager os det overordnede ansvar for planlægningen og koordineringen, mens vi samtidig sikrer at alle aftaler med leverandørerne bliver overholdt. Vi kan hjælpe med alt fra idéfase til nøglefærdigt byggeri.

Få et overblik over byggeprocessen hos Vestergaard Konstruktion.

SOMMERHUSE – FJORDDALEN

På nuværende tidspunkt er vi i fuld gang med etableringen af sommerhusområdet Fjorddalen beliggende nær Hjarbæk. Her opføres 25 unikke og moderne sommerhuse i tre forskellige størrelser. Sommerhusene er bygget, så de kræver begrænset vedligeholdelse, og samtidig har de en fantastisk beliggenhed, der gør dem attraktiv til udlejning.

Se mere om sommerhusområdet Fjorddalen.

I dette projekt har Vestergaard Konstruktion stået for hele processen lige fra jordopkøb, opførelsen, finansiering, møbelpakke samt mulighed for udlejningsaftaler for køberne.