Projektbyggeri - rækkehuse

NYBYGGEDE RÆKKEHUSE

Projektsalg: rækkehuse er en god investering

Et rækkehus er det bedste fra to universer. Projektbyggeri indenfor netop rækkehuse er derfor attraktivt som aldrig før – og en god investering. Med et rækkehus tilbydes folk en tidssvarende bolig med minimal vedligeholdelse. Her få de følelsen af at have eget lille parcelhus med egen privat have. Er det en lejebolig, er den samtidig nem at komme af med, hvis ens boligbehov ændrer sig. Og samtidig, men ikke mindst, så kræver en lejebolig ikke en større finansiering.

 

Stor efterspørgsel på rækkehuse

Et rækkehus er eftertragtet af både de travle børnefamilier og den lidt ældre generation, der ønsker tryghed og liv omkring sig. At boligtypen egner sig til flere forskellige målgrupper er med til at sikre den stor efterspørgsel på rækkehuse.

 

Professionel totalentreprise indenfor rækkehus projektsalg

Hos Vestergaard konstruktion har vi mange års erfaring med totalentreprise indenfor blandt andet rækkehuse. Vores målsætning er at tilbyde professionelt håndværk, høj kvalitet og flot finish – hver eneste gang.  Vi har faste samarbejdspartnere, som vi kan garantere, deler vores værdisæt. Det er leverandører, underentreprenører og andre partnere, som alle er virksomheder, vi kender og har tillid til. Så vi kan stå inde for det samlede projekt fra start til slut.

Læs mere omkring Vestergaard Konstruktion.

 

Rækkehusprojekter hos Vestergaard Konstruktion 

Vestergaard Konstruktion har bl.a. opført 22 nye rækkehuse i Stevnstrup, 13 rækkehuse i Trige med attraktiv beliggenhed tæt på Aarhus og i skønne naturomgivelser, 20 rækkehuse i Ry med beliggenhed ned til sø og omgivet af noget af Danmarks smukkeste natur. Dette er blot nogle af projekterne. Vi opfører både et- og to-plans rækkehuse – se billederne fra vores tidligere projekter nedenfor. Her er det muligt at danne sig et indtryk af, hvad vi hos Vestergaard Konstruktion tilbyder. Samtidig kan det give inspiration til dit næste rækkehusprojekt.

Se flere billeder af igangværende og afsluttede projekter her.