IGANGVÆRENDE

Rækkehuse

Et rækkehus er det bedste fra to verdner. Projektbyggeri indenfor netop rækkehuse er derfor attraktivt som aldrig før – og en god investering. Med et rækkehus tilbydes folk en bolig med minimal vedligeholdelse, og samtidig har de følelsen af at have eget lille parcelhus med privat have. Et rækkehus er eftertragtet af både de travle børnefamilier, samt den lidt ældre generation der ønsker tryghed og liv omkring sig.

Få inspiration fra et tidligere opførte rækkehusprojekt.

KOLBÆK MARK,
VIBORG

38 grunde, der alle udbydes sammen med et hus. Grundene spænder fra 350 til 550 m2.

EGESKOVEN,
VIBORG

I ”Egeskoven” opføres 52 boligenheder – alle som moderne dobbelthuse.

DÅDYRPARKEN, STEVNSTRUP

22 nyopførte rækkehuse i nøje udvalgte materialer. 

AFSLUTTET

KØLSENVEJ, LØGSTRUP

I Løgstrup – ca. 10 min fra Viborg ligger Kølsenvej. Et etableret villakvarter omgivet af grønne marker, men også i gåafstand til både skole, sportsfaciliteter og indkøb m.m.

BYHØJPARKEN, TRIGE

Attraktiv beliggene nord for Aarhus i et boligområde med naturskønne omgivelser, har vi opført Byhøjparken bestående af 13 rækkehuse.

MØGELPARKEN, VIBORG

Møgelparken opstår i hjertet af Liseborg – et område tæt ved naturen, med markante handelsmuligheder i den umiddelbare nærhed samt fritidsfaciliteter og sportsanlæg.

Byggeprojekt – rækkehuse

Når vi hos Vestergaard Konstruktion opstarter et byggeprojekt af moderne rækkehuse, er det vigtigt for os, at der bliver udarbejdet en grundig plan over projektet. Det ved vi af erfaring. Vi har siden 2010 arbejdet med adskillige byggeprojekter – heriblandt rækkehuse.

Med denne erfaring, og at vi hos Vestergaard Konstruktion overholder det lovede, har skabt tillid og troværdighed i markedet. Så alle med et byggeprojekt i tankerne, kan trykt henvende sig til Vestergaard Konstruktion. Vi står klar til at hjælpe.

Hoved- og totalentreprise indenfor rækkehuse

Som byggefirma har vi stor erfaring med hoved- og totalentreprise indenfor projektbyggeri af rækkehuse.

Hos Vestergaard Konstruktion har vi faste samarbejdspartner, når vi bygger rækkehuse. Som hoved- og totalentreprenør er det vigtigt for os at have leverandører, underentreprenører og andre partner, som vi kender og har tillid til. Dette sikrer at vores kunder med ro i sindet, kan vælge os til hoved- og totalentreprise indenfor projektbyggeri af rækkehuse, da vi altid kan stå inde for det samlede projekt.

Byggefirma

Vestergaard konstruktion er et byggefirma, hvor godt håndværk og et flot resultat er i fokus. Som byggefirma er det vigtigt for os at udstråle troværdighed, samt at have kundernes og samarbejdspartnernes tillid.

Vi har stor fokus på samarbejdet mellem vores medarbejder og underentreprenører, og er altid på forkant og leverer til tiden. For os, som byggefirma, er vores vigtigste mission at sikre det helt rigtige projekt – til den helt rigtige pris.

Kontakt os for mere information.