PROJEKTBYGGERI

Vestergaard Konstruktion udvikler sammen med forskellige investorer og bygherre mange former for projektbyggerier. Har du idéen til et muligt projekt, er du mere end velkommen til at kontakte os – også selvom det kun er på udviklingsstadiet. Her kan være tale om projektbyggeri indenfor rækkehuse, boligområder, sommerhuse mv.

Lad os sammen tage det første spadestik, mod et godt og professionelt samarbejde.

Se alle vores igangværende og afsluttede projekter nedenfor

 

IGANGVÆRENDE PROJEKTBYGGERIER

SKOVLYST,

VIBORG

I den sydlige del af Viborg opføres Skovlyst, som består af 28 rækkehuse af høj kvalitet.

FJORDDALEN,

HJARBÆK

Fjorddalen består af 25 unikke og moderne sommerhuse i tre forskellige størrelser.

KOLBÆK MARK,

VIBORG

38 grunde, der alle udbydes sammen med et hus. Grundene spænder fra 350 til 550 m2.

DEGNELODDEN,

AABYBRO

Opførelse af 16 rækkehuse i fire forskellige størrelser med tilhørende carport/skur og tilhørende p-pladser.

AFSLUTTEDE PROJEKTBYGGERIER

EGESKOVEN,

VIBORG

I Egeskoven opføres 52 boligenheder – alle som moderne dobbelthuse.

VIELSHØJPARKEN,

HOBRO

34 rækkehuse opføres som totalentreprise i Hørby tæt på Hobro. Projektet leveres over 2 etaper med boliger i små grupper.

DÅDYRPARKEN,

STEVNSTRUP

22 nyopførte rækkehuse i nøje udvalgte materialer. 

KØLSENVEJ,

LØGSTRUP

I Løgstrup – ca. 10 min fra Viborg ligger Kølsenvej. Et etableret villakvarter omgivet af grønne marker, men også i gåafstand til både skole, sportsfaciliteter og indkøb m.m.

BYHØJPARKEN,

TRIGE

Attraktiv beliggene nord for Aarhus i et boligområde med naturskønne omgivelser, har vi opført Byhøjparken bestående af 13 rækkehuse.

MØGELPARKEN,

VIBORG

Møgelparken opstår i hjertet af Liseborg – et område tæt ved naturen, med markante handelsmuligheder i den umiddelbare nærhed samt fritidsfaciliteter og sportsanlæg.

RODENLUNDVEJ,

RY

I det attraktive Ry/Gl. Ry opfører vi 20 rækkehuse med enestående mulighed for at bo lige ved vandet, med byen i ryggen og noget af Danmarks smukkeste natur til alle sider.

FRUERING SKOVMARK,
SKANDERBORG

OLDAGERVEJ, RØNDE

BYGGEPROJEKT

Når vi hos Vestergaard Konstruktion opstarter et byggeprojekt, er det vigtigt for os, at der bliver udarbejdet en grundig plan over byggeprocessen. Det ved vi af erfaring. Vi har siden 2010 arbejdet med adskillige byggeprojekter – heriblandt rækkehuse, sommerhuse, hele boligområder mv.

Med denne erfaring, og det at vi hos Vestergaard Konstruktion overholder de aftaler, vi laver, har skabt tillid og troværdighed i markedet. Så alle med et byggeprojekt i tankerne, trykt kan henvende sig til Vestergaard Konstruktion. Vi står klar til at hjælpe.

 

TOTALENTREPRISE

Hos Vestergaard Konstruktion har vi stor erfaring med totalentreprise indenfor projektbyggeri af rækkehuse, boligområder, sommerhuse m.v. Som totalentreprenør er det essentielt for os at have leverandører, underentreprenører og andre partner, som vi kender og har tillid til og vi lægger derfor stor vægt på faste samarbejdspartner. Dette er med til at sikrer, at vores kunder, med ro i sindet, kan vælge os til totalentreprise til deres næste byggeprojekt, da vi altid kan stå inde for det samlede projekt.

 

BYGGEFIRMA

Vestergaard konstruktion er et byggefirma, hvor godt håndværk og et flot resultat er i fokus. Som byggefirma er det vigtigt for os at udstråle troværdighed, samt at have kundernes og samarbejdspartnernes tillid.

Vi har stor fokus på samarbejdet mellem vores medarbejder og underentreprenører, og er altid på forkant og leverer til tiden. For os, som byggefirma, er vores vigtigste mission at sikre det helt rigtige projekt – til den helt rigtige pris. 

Kontakt os for mere information.